contact.neoclinica@gmail.com +373 698 222 88 Strada Ștefan cel Mare, 200, Chișinău

Noi tratăm
boala altfel!

Bun venit pe pagina noastră

Vezi unde ne aflăm

De ce să ne alegeți?

Oferim consultații și tratamente în domeniul Neurologiei, Gastrologiei, Reumatologiei, Cardiologiei, Traumatologiei și TRATĂM DURERILE DE DIVERSĂ LOCALIZARE ȘI ORIGINE.

OFERIM TRATAMENT MEDICAMENTOS ASOCIAT cu fizioprocedurile necesare, masajul terapeutic, exercițiile kinetoterapeutice și elaborăm regim alimentar personal pentru Dumneavoastră.

Elaborăm programe de activități pentru Dumneavoastră orientate spre PREVENIREA BOLILOR ȘI ÎMBĂTRÂNIRII DEVREME.

Practicăm tratamentele din DIVERSE ȚĂRI (Rusia, Europa, SUA).

Suntem un centru medical de tip SANATORIU, APROAPE DE CASA DUMNEAVOASTRĂ, în care puteți să urmați procedurile fără să Vă întrerupeți de la munca de bază.

Specialiștii
centrului medical

Specialiștii noștri posedă grade stiințifice superioare cu o experiență bogată de activitate. La rândul lor aceștia au educat și mentorat numeroase generații de doctori și practicieni in domeniul medicinei.

Vezi specialiȘtii noȘtri

Ofertă
prețuri

Pentru noi calitatea și eficiența tratamentului sunt cel mai importante obiective. În același timp ințelegem necesitățile unui pacient. De aceia avem prețuri accesibile pentru serviciile pe care le oferim.

Vezi preȚurile detaliat

Despre noi

Centrul medical NEO – CLINICA este orientat spre elaborarea tratamentelor complexe si individuale pentru fiecare pacient în particular. Un tratament complex va fi constituit din: minimul necesar de medicamente, dieta alimentară corespunzătoare, proceduri fizioterapeutice, programe kinetoterapeutice de reabilitare, consiliere psihologică la necesitate și recomandări profesioniste de ameliorare a regimului de viață.

Aceste tratamentele complexe vor fi alcătuite numai după:

Selectarea medicamentelor efective

Selectarea celor mai efective și inofensive medicamente pentru fiecare pacient în cauză, bazată pe particularitățile individuale ale pacientului (vârsta, starea actuală, bolile asociate etc.) și proprietățile farmacologice ale medicamentelor cu evitarea complicațiilor medicamentoase posibile.

Elaborarea dietei alimentare

Elaborarea unei diete alimentare personalizate (în dependență de vârsta, masa corporală și activitatea efectuată), în baza datelor personale ale pacientului și recomandărilor nutriționistului și medicului dietolog.

Identificarea procedurilor fizioterapeutice

Selectarea procedurilor fizioterapeutice și programelor kinetoterapeutice de reabilitare a organismului în baza consultațiilor și recomandărilor medicului reabilitolog.

Pentru elaborarea tratamentului Dumneavoastră în centrul medical NEO-CLINICA activează medici profesioniști, cu stagiu practic de durată, din diverse domenii ale medicinii (vezi servicii de consultații medicale). NEO CLINICA este unicul Centru Medical din Republica Moldova în care activeaza Medicul Farmacolog-clinician, specialist în domeniul medicamentelor, asocierii lor și măsurile de evitare a complicațiilor medicamentoase.

Servicii

TRATĂM FIECARE PACIENT CU ACEIAȘI ATENȚIE ȘI RESPECT

Scopul nostu este de a Vă oferi maximum atenție pentru a Vă stabili diagnosticul cât mai precis cu un număr minim de exemene de laborator. Studiem în permanență literatura de specialitate, recomandăm cele mai adecvate metode de diagnostic și elaborăm cele mai eficiente scheme de tratament. Suntem medici profesioniști care lucrăm în echipă pentru a alcătui tratamentul Dvoastră cât mai eficient și inofensiv. Înțelegem foarte bine, că cine vine la medic, are o suferință pe care vrea să și-o înlăture. Facem tot posibilul de a Vă scuti de rândurile de așteptare și alergatul prin tot orașul după investigații și consultări.

Consultații medicale

PRIMA CONSULTAȚIE PROFESIONALĂ ESTE CEA MAI IMPORTANTĂ. Nu pierzi banii pentru analize suplementare. Personalul centrului medical permanent frecventează cursurile de formare profesională continuă, participă la simpozioane și congrese de specialitate. În fiecare trimestru invităm specialiști din diverse țări pentru consultarea Dvoastră.

Procedurile fizioterapeutice

FIZIOPROCEDURILE ÎNOIESC ARTICULAȚIILE, FAC MIȘCĂRILE ȘI VIAȚA MULT MAI UȘOARĂ. Dispunem de o gamă largă de aparate noi pentru efectuarea procedurilor fizioterapeutice (electroforeză și galvanizare, electroterapie cu curenți de înaită frecvență, terapia electromagnitică UHF sau ultra-frecvența înaltă, terapia Shockwave etc.). Medicul consultant în domeniul fizioterapiei este profesor universitar și medic practician cu un stagiu de lucru de peste 20 ani.

Masaj profesional

UN MASAJ MANUAL NU ESTE ÎNLOCUIT DE NICI UN APARAT PERFORMANT. În centrul medical Vă sunt la dispoziție specialiști în domeniul masajului clasic, terapeutic, anticelulitic, pediatric, masajului cu miere de albini și kinetoterapeutic.

Reabilitare prin kinetoterapie

KINETOTERAPIA ESTE MIȘCARE IAR MIȘCAREA ESTE VIITORUL ȘI SĂNĂTATEA DUMNEAVOASTRĂ. La dispoziția Dumneavoastră Vă sunt kinetoterapeuții clinicii cu studii superioare care sunt pregătiți după un program de studiu de 4 ani, și care posedă cunoștințe profunde în domeniul anatomiei omului, fiziologiei, patologiilor și tehnicilor kinetoterapeutice. De asemenea sunt instruiți în domeniul elementelor fizioterapeutice și tehnicilor de masaj prfesional.

Doctori

Suntem medici profesioniști care lucrăm în echipă pentru a alcătui tratamentul Dvoastră cât mai eficient și inofensiv. Specialiștii centrului medical NEO-CLINICA sunt selectați din domenii diferite pentru a putea oferi cele mai diverse metode terapeutice. Toți medicii noștri sunt practicieni și profesioniști de categorie superioară cu un stagiu de activitate mare.

Sergiu Popa

Medic reumatolog

Categorie superioară,
doctor în științe medicale,
conferențiar universitar

Vadim Gavriluța

Medic farmacolog clinician

Categorie superioară,
doctor în științe medicale,
conferențiar universitar

Gheorghe Secu

Medic generalist

Medic – rezident
în obstetrică
și ginecologie

Victoria Chihai

Medic reabilitolog

Categorie superioară,
doctor în științe medicale

Vitalie Starîș

Medic neuropatolog

Categorie superioară

Lilia Baranov

Medic pediatru chirurg

Categorie superioară,
doctor în științe medicale

Diana Andoni

Specialist în acopunctură
și medicină tradițională

Medic generalist,
rezidențiat medicină tradițională

Svetlana Gorea

Psiholog

Master în psihologie
Dr., mediator, formator
expert psiholog cu 16 ani
de experiență profesională

Lilia Maximenco

Psiholog

Master în psihologie,
Drd., mediator,
expert psiholog cu 15 ani
de experiență profesională

Marcela Untilă

Maseur

Maseur profesionist pentru copii,
asistent universitar

Daniela Bahnari

Maseur

Kinetoterapeut stagiar

Daniel Turculeț

Maseur

Kinetoterapeut stagiar

Gheorghe Maximov

Maseur

Kinetoterapeut stagiar

Iulian Tocar

Maseur

Kinetoterapeut stagiar

Tatiana Matasaru

Manager de oficiu

Fii prudent

Cele mai importante sfaturi care le puteti găsi în urmatoarile compartimente.
Echipa centrului nostru medical Vă îndeamna să fiți prudenți și să aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră.

  • Nu lăsa durerea mică să devină cauza dezabilității

    Nu lăsați boala să devină veche, adresațivă la medic atunci când este posibil de corectat sănătatea mai ușor. Nu uitați cel mai important în viață este sănătatea și cu cât este mai întârziat tratamentul cu atât el este mai scump.

  • La persoanele cu obezitate organele interne sunt înădușite de grăsimea care s-a depus în jurul lor și se îneacă strigând din răsputeri - ajutor. Este stabilit de mulți ani, că obezitatea contribuie la dezvortarea diabetului zaharat de tip II, iar scăderea în greutate poate să îmbunătățească sensibilitatea organismului la insulina.

  • Tensiunea arterială ridicață cel mai frecvet provoacă paralizia omului din cauza ruperii unui vas în creer. Numai adresarea regulată la medic și corectarea la timp a tratamentului poate să te salveze de acest ucigaș. Tratamentul hipertensiunii arteriale trebuie să fie orientat asupra prevenirii complicațiilor ei.

  • O mică durere simțită este un semnal pe care organismul ți-l dă pentru ca să înțelegi că ceva nu faci corect. Adresați-vă la medic și corectați la timp tulburarea apărută. Acest lucru Vă va costa mult mai ieften.

  • Informați-vă la timp despre starea organismului Dumneavastră. Consultați medicul macar o data în an și veți fi liniștit pentru 365 de zile. La o masină, Dumneavoastră faceți revizia o dată în an, dar cât de des faceți revizia organismului? Rezervați-vă o sumă mică și pentru revizia organismului Dumneavoastră si el Vă va servi mai mult timp.

  • Fiți atenți față de cei apropiați și nu lăsați mâinile în jos atunci când îi vedeți suferind de o durere oarecare. Faceți totul pentru ai ajuta, acest lucru nu Vă costă bani. Faceți bine și bine ve-ți ajunge.

  • Un tratament urmat cât mai devreme, vă poate salva de urmările grave ale bolii. Uneori o ora sau o zi este limita de timp pe care poți să o pierzi. Nu amânați vizita la medicul Dumneavoastră pentru a nu regreta de timpul pierdut.

  • Păstrați sănătatea din tinerețe, anume ignorările din tinerețe se reflectă grav la bătrânețe. Sedentarismul, abaterile de la alimentația corectă, stresul, nopțile nedormite, și ignorarea durerilor care Vă par neesențiale în tinerețe, duc la o bătrânețe dependentă de medicamente.

Contacte

ATENȚIE! Intrarea în centrul medical NEO-CLINICA se află în spatele Universității USPEE "Constantin Stere"

Locația

Strada Ștefan cel Mare, 200, Chișinău.

Intrarea se află în spatele Universității USPEE "Constantin Stere"

Program de lucru:

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Sâmbătă: 9:00 - 14:00

Duminică: Zi de odihnă

Telefon:

+373 698 222 88